Search
  • Emma Daniela Eklund

TIETOJA MINUSTA

Updated: Dec 3, 2020

Olen juuri valmistunut liiketalouden ammattilainen markkinoinnin tiedepolulta. Osaamiseni painottuu erityisesti digitaaliseen markkinointiin. Markkinnoinnin alalta on kertynyt kokemusta niin verkkosivujen laatimisesta, hakukoneoptimoinnista, monikanavamarkkinoinnista ja -mainonnasta, eri sosiaalisen median kanavista, viestinnästä kuin sisällöntuottamisestakin. Markkinoinnin lisäksi olen toiminut kuluttajarekrytoinnin parissa sekä kartoittanut yrityksen brändiin liittyviä kehittämiskohteita.


Toimin yksityisenä elinkeinoharjoittajana markkinoinnin ja viestinnän parissa. Tällä hetkellä asiakkainani on eri toimialoilla toimivia pk-yrityksiä Etelä-Suomen alueella. Asiakkaita löytyy niin tilasuunnittelun, tutkimuskeskuksen, henkilökonsultoinnin kuin logistiikkayrityksenkin saralta.


Koen luontevaksi auttaa erilaisissa markkinointiin liittyvissä asioissa aina asiakkaan tarpeen mukaan. Minulta löytyy myös työkokemusta asiakaspalvelu- ja myyntityöstä sekä yrityksen taloushallinnollisista asioista. Luonnollisesti autan myös näissä tarpeissa.


116 views0 comments